Gamification alkalmazása call center és ügyfélszolgálati területeken

GINOP-2.1.7-15-2016-00448

A kedvezményezett neve: NEURON Szoftver Számítástechnikai Tanácsadó Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Gamification alkalmazása call center és ügyfélszolgálati területeken


A szerződött támogatás összege: 67 637 941 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 61,969246%

Támogató alap: Európai Regionális Fejlesztési Alap


A projekt bemutatása:
A projekt célja egy prototípus rendszer létrehozása, mely a Gamification (játékosítás) módszertanát alkalmazza a call center és ügyfélszolgálati területeken. Ezen a célpiacon nagy létszámú, teljesítmény orientált munkakörben dolgozó kollégát alkalmaznak úgy, hogy azok munkáját egy jól definiált, rutinszerű folyamat határozza meg. A rutinszerű folyamatok végzése hosszabb távon kiégéshez vezet, mert a napi feladatokban könnyen elvész a motiváció. A magas fluktuációs probléma rengeteg HR-es kiválasztási és betanítási költséget jelent és minőségromlást is eredményezhet. A Gamification főbb felhasználási területei: egy vadonatúj kommunikációs és marketing eszközmarketing, humánerőforrás, értékesítés, oktatás, egészségügy, kutatás-fejlesztés, versenyek, pályázatok, piackutatás, vállalkozásfejlesztés területén.
A Gamification szoftver újdonsága abban rejlik, hogy a beépített elemek révén a munkavállalók motiváltsága, elkötelezettsége, munkahelyi morálja jelentősen növekedhet és ennek direkt kihatása van az adott cég munkavégzési hatékonyságára, termelékenységére és a vállalaton belüli fluktuációra. Továbbá, az alkalmazás illeszthető lesz az adott cég vállalatirányítási rendszeréhez, valamint azon egyéb belső használatú alkalmazásaihoz, melyek a szükséges releváns információkat tárolják és feldolgozzák. A Gamification alkalmazás elemeit és szerepeit vizsgálva olyan újszerű terméket állítunk elő, mely alapjaiban változtatja meg a munkavállalók vállalatirányítási rendszerekhez kapcsolódó viszonyát, mivel a fent megnevezett iparágra jellemzők az ismétlődő, monoton tevékenységek.
A projekt újdonsága a Gamifiation módszertanának alkalmazása a call center és ügyfélszolgálati területeken, olyan megoldás kifejlesztése, mely egy ügyfélszolgálati területen működő cég vállalatirányítási rendszeréhez kapcsolódva a mindennapos munkához ad extra motivációt és növeli az elköteleződést.


A projekt megvalósításának kezdete: 2016.03.01.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2017.12.31.


A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.7-15-2016-00448

Elérhetőségeink
Budapesti irodák:
Duna Tower 1138 Budapest, Népfürdő u. 22. 15. em.
1117 Budapest, Infopark sétány 1.
Központi iroda, levelezési és számlázási cím:
4032 Debrecen, Böszörményi út 68.

Telefon: +36 52 530 430
Fax: +36 52 799 001
Email: infoneuron.hu
Céginformációk
Alapítás éve: 1998
Cégjegyzékszám: 09-09-005994
Adószám: 11620884-2-09
Személyes találkozó
Az Önnek és nekünk is megfelelő időpont egyeztetésének ügyében keressen meg minket fenti elérhetőségeink valamelyikén.
Írjon nekünk
Hozzájárulok, hogy a NEURON Szoftver Kft. üzleti ajánlatokkal megkeressen, illetve a legújabb termékeiről és szolgáltatásairól tájékoztasson. Hozzájárulok általam megadott adataim adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez. A hozzájárulásom önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt.*

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Időtúllépés
Lejárt munkamenet