Gamification

Az új generáció számára teljesen természetes, hogy akár a munkafolyamatokat is játékos formában kezelje. Ezáltal az üzleti célok könnyebben kommunikálhatóvá válnak számukra, és a munkavégzés folyamán nagy mértékben hasznosítható a munkavállalók személyiségtípustól függő belső motivációja.
A Gamification pozitív visszacsatolásain keresztül együttműködésre épít, egyeseket versengésre késztet, míg másokat szakmai fejlődésre sarkall vagy a kiváncsiságra és felfedezésre motivál.
VISSZAJELZÉS

Az emberek, legyenek bármely személyiségtípusba sorolhatók, függően az Ő belső motivációjuktól, vágynak a pozitív visszajelzésre. A munkavégzés során elért eredményeket teljesítménymutatók (KPI-ok) segítségével mérjük. Ezen mutatók olyan speciális mérőszámok, melyek a cég tevékenységét és az elért eredmények mérését teszik lehetővé.

A felhasználó a Dashboardján nyomon követheti saját, egy adott csoport, vagy akár a teljes vállalat teljesítményét, konkrét információt kapva arra vonatkozóan, hogy milyen és mennyi munkát végzett.
RANGLISTÁK

Mind a versenyezni vágyó, mind pedig az egyén közösségben elért teljesítményét mutatják meg a munkatársak részére.
A felhasználó a Ranglistán saját maga, vagy csoportja teljesítményét látja, a vállalaton belüli más felhasználókhoz vagy csoportokhoz viszonyítva.
KIHÍVÁSOK

A teljesítményösztönzés érdekében hozunk létre kihívásokat, amelyeket teljesítve a dolgozók extra motivációt és a gamification folyamatban felhasználható jutalmakat kapnak.
A kihívások segítségével hatékonyan növelhető a cég teljesítménye.
TESZT MODUL

A Gamification a benne résztvevők személyiségtípusát és magatartását felhasználva végez pozitív motivációt. A Teszt modul megfelelően felépített kérdések segítségével képes megállapítani a munkavállalók személyiségtípusát.

A Gamification másik fontos felhasználási területe a "knowledge recall" -tudásvisszahívás területe, melyben az előre létrehozott tudásbázis kérdései alapján, az adott munkatársra specifikus kérdéseket tesz fel a rendszer, és ezáltal a megkérdezett terület tudása felszínen marad.
SZTORI

Maga a játék!
A pontokat, a badge-eket és a megszerzett tárgyakat a felhasználók egy a cég profiljához, szellemiségéhez és vállalati célkitűzéseihez létrehozott egyedi kalandjátékban használhatják fel.
A kalandjátékban előrehaladni a napi munkában nyújtott teljesítmény alapján megszerzett pontok és tárgyak segítségével lehet.
A játék adaptív, könnyen konfigurálható. A játékos személyiségtípusának megfelelő irányok kialakításával hosszú távon fent lehet tartani az érdeklődést és kitűzhetők rövid, közép vagy hosszú távú célok is az adott munkatársak és/vagy csoportok részére.
PROFIL

A felhasználóknak saját profiljuk van, melyet a cég által meghatározott kereteken belül maguk alakíthatnak.
A profil összeköthető a vállalati felhasználó kezelői rendszerrel, így nem jön létre alternatív szervezet a cégen belül.

CSOPORTOK

A felhasználókat tetszőleges szempontok szerint csoportokba rendezhetjük és ezek figyelembe vételével vezérelhetjük a teljes Gamification rendszer működését.
A Neuron Gamification egy keretrendszer, melyben a KPI-ok, a kihívások, a pontrendszer, a badge-ek konfigurálhatók. Ehhez a rendszer megfelelő adminisztratív funkciókkal rendelkezik.
A rendszer automatikusan és manuálisan is kaphat adatokat a vállalati rendszerekből. A Gamification keretrendszer bevezetésének része, hogy speciális tudású HR tanácsadók segítségével felépítjük a vállalati motivációs rendszert.
Elérhetőségeink
Budapesti irodák:
Duna Tower 1138 Budapest, Népfürdő u. 22. 15. em.
1117 Budapest, Infopark sétány 1.
Központi iroda, levelezési és számlázási cím:
4032 Debrecen, Böszörményi út 68.

Telefon: +36 52 530 430
Fax: +36 52 799 001
Email: infoneuron.hu
Céginformációk
Alapítás éve: 1998
Cégjegyzékszám: 09-09-005994
Adószám: 11620884-2-09
Személyes találkozó
Az Önnek és nekünk is megfelelő időpont egyeztetésének ügyében keressen meg minket fenti elérhetőségeink valamelyikén.
Írjon nekünk
Hozzájárulok, hogy a NEURON Szoftver Kft. üzleti ajánlatokkal megkeressen, illetve a legújabb termékeiről és szolgáltatásairól tájékoztasson. Hozzájárulok általam megadott adataim adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez. A hozzájárulásom önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt.*

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Időtúllépés
Lejárt munkamenet