Rólunk

A Neuron a piacon 1998 óta működő üzleti – on-line értékesítési és banki - megoldások fejlesztésével foglalkozó cég. A Neuron fejlesztési módszertana a SculpTech, amely annyit jelent, hogy üzleti stratégiai és informatikai tudással a háttérben a partnereink üzleti ötleteihez és igényeihez felépítjük a megfelelő IT hátteret.

Sculpt your business - Megformázzuk az üzletet az IT segítségével.
Miért érdemes minket választani?

Miért érdemes minket választani?

Megoldásainkat több európai országban, egyre több üzleti területen több mint 10.000 felhasználó használja. Ez is mutatja, hogy a Neuron által képviselt technológiai és üzleti megközelítés értékes az ügyfeleink számára. Fennállásunk óta számos, sok beszállítót magába foglaló hazai és nemzetközi nagyvállalati projektben vettünk részt (ahol nemcsak a projekt tagok, hanem a célcsoport is többnemzetiségű).

A cégünk elkötelezett abban, hogy a széles körű nagyvállalati tapasztalatokat felhasználva olyan mobil és smart megoldásokat hozzon létre, amelyek partnereink munkatársai és ügyfelei részére hoznak előnyöket a hétköznapokban.

Küldetésünk

Küldetésünk

A Neuron küldetésének középpontjában az a törekvés áll, hogy ügyfeleinknek – egyedi igényeik alapján – folyamatosan olyan üzletfejlesztést támogató megoldásokat szállítsunk, amelyek jelentős hatékonyságnövekedésen keresztül gyors megtérülést is hoznak. Megrendelőink szolgáltatásaink által még innovatívabbak és sikeresebbek lesznek, ami az ügyfeleiknek, valamint a teljes iparág és az egész gazdaság számára is hasznos.

Cégünk dinamikus fejlődésében kulcsszerepe van az ügyfelekkel való szoros és rugalmas együttműködésnek. Fontosnak tartjuk a folyamatos intenzív partnerkapcsolatot és az ügyfelekkel történő közös gondolkodást.

Ügyfélkezelési politikánk

Ügyfélkezelési politikánk

A Neuron értékesítési filozófiájának középpontjában az ügyfél áll. A Neuron elkötelezett amellett, hogy valódi értéket, új képességeket, és ezzel üzleti előnyt adjon ügyfeleinek. A Neuron munkatársai minden nap azért dolgoznak, hogy lehetővé tegyék ügyfelei számára, hogy jobban teljesítsenek saját üzleti területükön.

A Neuron mindig gyorsan reagál ügyfelei igényeire és a piaci keresletre, hogy versenyképes termékeivel mindig helyt álljon a változó piaci környezetben.

Elérhetőségeink
Budapesti irodák:
Duna Tower 1138 Budapest, Népfürdő u. 22. 15. em.
1117 Budapest, Infopark sétány 1.
Központi iroda, levelezési és számlázási cím:
4032 Debrecen, Böszörményi út 68.

Telefon: +36 52 530 430
Fax: +36 52 799 001
Email: infoneuron.hu
Céginformációk
Alapítás éve: 1998
Cégjegyzékszám: 09-09-005994
Adószám: 11620884-2-09
Személyes találkozó
Az Önnek és nekünk is megfelelő időpont egyeztetésének ügyében keressen meg minket fenti elérhetőségeink valamelyikén.
Írjon nekünk
Hozzájárulok, hogy a NEURON Szoftver Kft. üzleti ajánlatokkal megkeressen, illetve a legújabb termékeiről és szolgáltatásairól tájékoztasson. Hozzájárulok általam megadott adataim adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez. A hozzájárulásom önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt.*

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Időtúllépés
Lejárt munkamenet